احضار سفیر آلمان در تهران به وزارت امور خارجه ادعای الجزیره: ایران با چین و روسیه رزمایش دریایی برگزار می‌کند توافق اتحادیه اروپا بر سر اقدام علیه سپاه پاسداران انقلاب اسلامی کرملین: زلنسکی به دعوت پوتین برای سفر به مسکو پاسخ نداده است پاسخ ترامپ به درخواست اردوغان درباره ایران پاکستان: هرگونه استفاده از زور علیه ایران را رد می‌کنیم روبیو: ۴۰ هزار نظامی ما در تیررس موشک‌ها و پهپاد‌های ایران هستند دستیار پوتین: آماده میزبانی از زلنسکی هستیم هاشم الحیدری: حمله به ایران منجر به فوران آتشفشان منطقه می‌شود حزب‌الله عراق درباره مداخله آمریکا در امور داخلی بغداد هشدار داد مقام حزب الله: حمله به ایران آتشفشان منطقه را فعال می‌کند حمایت فرانسه از اقدام خصمانه علیه سپاه پاسداران نشست شورای امنیت سازمان ملل با محوریت جنگ غزه برگزار شد دبیرکل نجبا: در صورت حمله به ایران، عراق تماشاگر نخواهد بود واکنش عراقچی به تهدیدات ترامپ: نیرو‌های مسلح ما انگشت بر ماشه آماده‌اند

واکنش «قرداحی» به تنش‌های اخبر لبنان با عربستان در پی اظهارات اش

وزیر اطلاع رسانی لبنان در پی تنش‌های اخیر با عربستان اعلام کرد که منتظر گزینه‌های نخست وزیر در این باره است.
تاریخ انتشار: ۱۵:۳۳ - ۱۱ آبان ۱۴۰۰ - 2021 November 02
کد خبر: ۱۰۷۹۲۱

به گزارش راهبرد معاصر، جرج قرداحی، وزیر اطلاع رسانی لبنان در اظهاراتی با تاکید بر اینکه به هیچ سمت وشغلی وابسته نیست، گفت که منتظر گزینه‌های روی میز نجیب میقاتی، نخست وزیر لبنان است.

قرداحی در گفتگو با روزنامه لبنانی الدیار تأکید کرد که رنج لبنانی‌ها در خارج از کشور و ترس آن‌ها از هر اقدامی که ممکن است بر زندگی آن‌ها تاثیر بگذارد را کاملاً درک می‌کند، اما این موضوع به یک مسئله عزت ملی تبدیل شده است.

او درباره اظهارات اخیر خود و انتقاداتی که از او شد، گفت: «من به مقام و شغلی وابسته نیستم، اما موضوع فراتر از آن است و به عزت ملی مربوط می‌شود.»

قرداحی در ادامه افزود: «کل این موضوع در حال بررسی است و من منتظر بازگشت میقاتی از اجلاس گلاسکو هستم تا همه برگه‌ها را روی میز بگذارد و تصمیم نهایی را بگیرد. ممکن است نخست وزیر پس از بازگشت از اجلاس گلاسکو و رایزنی‌هایی که درباره تحولات اخیر انجام داده، اطلاعات جدیدی داشته باشد؛ بنابراین من و او می‌توانیم با توجه به داده‌های جدید او تصمیم درست را بگیریم.»

تنش‌ها بین ریاض و لبنان پس از اظهارات اخیر وزیر اطلاع رسانی لبنان درباره جنگ یمن و اعلام اینکه عربستان و امارات به یمن حمله کرده و جنبش انصارالله تنها از خود دفاع می‌کند، افزایش یافته است. پس از این اظهارت عربستان سفیر خود از بیروت را فراخواند و سفیر لبنان را اخراج کرد. پس از عربستان نیز برخی کشور‌های عربی اقدام به خروج سفرای خود از لبنان کردند.

مطالب مرتبط
ارسال نظر